Cina ZY-10FW 10L Médis 95% High Purity Oksigén Concentrator Sertifikasi CE jeung pabrik layar LED badag jeung pabrik |Yameina

Katerangan pondok:

ZY-10FW
Ngaran produk: generator oksigén médis leutik
spésifikasi modél produk: ZY-10FW
Nomer pabrik, tanggal produksi: tingali labél produk

Rincian produk

Tag produk

Indikator teknis produk:

1 Laju aliran maksimum disarankeun: 10L / mnt

2 Rentang aliran nalika tekanan nominal outlet nyaéta 7kPa: 1–10L/min

3 Nalika laju aliran anu disarankeun maksimum diterapkeun, tekanan balik 7kPa diterapkeun, sareng laju aliran robah: langkung ageung 1L / mnt

4 Konsentrasi oksigén nalika tekanan nominal outlet nol (ngahontal tingkat konsentrasi anu ditangtukeun dina 30 menit ti mimiti ngamimitian): Laju aliran oksigén 1–10L / mnt, konsentrasi oksigén: 93%

5 Tekanan kaluaran: 30–70kPa

6 Compressor relief klep release tekanan: 250kPa

7 Noise tina sakabeh mesin: leuwih badag 60dB(A)

8 Catu daya: AC220V/50HZ, AC220V/60HZ, AC110V/50HZ, AC110V/60HZ (pilihan)

9 Input kakuatan: 550VA

10 Gw: 32KG

11 beurat Net: ngeunaan 29KG

12 Diménsi: 364 * 385 * 731 mm

spésifikasi:

Ngaran Produk Konsentrator Oksigén
Aplikasi Kelas rumah tangga
Warna Hideung bodas
Beurat 7 kg
Ukuran 28*19.2*30CM
Bahan BAGIAN
Wangun Kuboid
Lain 1-7l aliran bisa disaluyukeun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali